Hundekjører for en dag- Trasti & Trine

Dato: Tirsdag 16 feb 2021 - torsdag 15 apr 2021 Vis kart

Du står på din egen slede, med ditt eget hundespann foran. Hundene er ivrige etter å komme seg avgårde. En hel dag skal du tilbringe ute på tur sammen med disse firbeinte atletene. En hel dag i skogen, på elveisen eller oppe på fjellet. Tar du utfordringen?

 

Hos oss er du aktivt med på hele turen. Fra du kommer til du går. Når du er ferdig påkledd, gir vi en kort og presis opplæring i hvordan du skal kjøre hundeslede. I tillegg forklarer og viser vi hvordan du seler på dine egne hunder.
Du får utdelt ei liste med navn på hundene som skal være med i ditt hundespann, så er det bare å sette i gang. Selene henger på bestemte plasser. Hundene har egne hus med navn på. På denne måten er det enkelt å finne fram og du kan gjøre det aller meste selv. Vi er selvfølgelig til stede hele tiden, og hjelper til der det trengs.
Når hundespannet er klart, løfter vi anker og suser ut i skogen. Nå er det bare å nyte, hundene, været og naturen. Vi kjører i skogen, på elva og kanskje opp på fjellet. Hvor mange km vi skal kjører er du selv med på å bestemme.
Under veis stopper vi og spiser en varm lunsj rundt bålet. Her blir det tid til å stille alle de spørsmålene du har tenkt på underveis. Vi har også noen historier å dele med deg.
Vel tilbake i hundegården, seler vi av hundene og setter dem på plass.
Dette er en tur som passer for deg som liker å være ute, og ønsker å kjøre hund. Du får prøve å være ekte hundekjører på en dag.
Vi henter deg på en av våre møteplasser i Alta og bringer deg tilbake. Vi har scooterdresser, votter, lue og vinter sko. Du har selv på deg varmt undertøy som ull eller fleece.
Lunsj og transport er med i prisen.

Velkommen til en dag som hundekjører.

Vis mer

Bestill nå

Hotell

Scandic Alta

Avstand: 936 meter
Hotellet er perfekt for deg som vil oppleve den spektakulære norske naturen på nært hold. Med møte- og konferansekapasitet for 650 deltakere og tilgang til svømmebasseng og badstu kan du kombinere forretning og fritid.
Hytter

GLØD Aurora Canvas Dome

Avstand: 4 km
Gjør overnattingen til en opplevelse i seg selv! Hos GLØD Explorer får du oppleve glamping i arktiske Finnmark, vill natur, fantastisk mat, og aktiviteter som passer for alle, sommer som vinter.
Rom og Leilighet

GLØD - The Pine Forest Apartment

Avstand: 4 km
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.
Build: 03.03.2021 16:45:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7871.cbischannel-26151.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails