Scootersafari 2,5 timer & besøk Igloo hotell

Dato: Tirsdag 16 feb 2021 - onsdag 7 apr 2021 Vis kart

Opplev den fantastiske Finnmarksvidda på snøscooter i strålende sol eller forrykende vær, vi garanterer deg et minne for livet!

 

Turen gir deg muligheten til å oppleve det arktiske lyset og naturen fra snøscooteren mens dere kjører gjennom skog og dal opp til Finnmarksvidda. Sol og lysforhold varierer gjennom vintersesongen og gir et nydelig lys på horisonten.

Før turen starter møter guiden dere i resepsjonen før kjøre og sikkerhetsinstruksjoner blir gitt. Vi starter turen rett utenfor ishotellet og du kan velge om du vil kjøre sammen med en venn, eller om dere skal kjøre hver deres snøscooter.

Etter turen kan dere besøke Sorrisniva Igloo Hotell som er verdens nordligste ishotell. Inngangsbillett er inkludert i prisen.

Start: kl 11:30 fra Sorrisniva
Inkluderer: vinterbekledning, vintersko, lue, votter, inngangsbillett til Igloo Hotellet.
Varighet: 2,5 timer, 30-35 km.

Transport: IKKE inkludert. Kan bookes i tillegg.

Vis mer

Bestill nå

Hotell

Sorrisniva - Igloo Hotel

Avstand: 278 meter
Sorrisniva Igloo Hotel ligger ved bredden av Altaelva. Her er alt av snø og is; rommene, sengene og glassene i baren! Hotellet har ca 28 soverom, isbar, iskapell. Is hotellet er dekorert med is- og sneskulpturer.
Hotell

Trasti & Trine Stengelsengården

Avstand: 2,9 km
Stengelsengården er en av tre fiskegårder som ligger langs Altaelva, og den eneste med veiforbindelse. Her sitter det mye spennende historie i veggene!
Motell og Pensjonat

Trasti & Trine´s gjestehus

Avstand: 3,3 km
Har du lyst til å overnatte et sted uten om det vanlige? Her har du muligheten. Vi bor i skogkanten bare 500 meter fra Altaelva og 10 km fra Alta sentrum. Her er fine turmuligheter rett ut i fra døra både til fots, på sykkel eller på ski.
Build: 03.03.2021 16:45:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7871.cbischannel-26151.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails