Kano dagstur

Dato: Tirsdag 27 jul 2021 - fredag 31 des 2021 Vis kart

Alta og vest Finnmark har eventyrlige muligheter for friluftsliv, med et spenn i både geografi, flora og fauna. Sjelden kommer en dette mangfoldet på så nært hold som ved å benytte kano. Dette er et fremkomstmiddel som gir både trim, rekreasjon og naturopplevelse.

 

I sommerhalvåret, fra juni til september, tilbyr vi guidede kanoturer med ulik varighet og innhold. Som deltager kan du velige mellom halv eller hel dagstur, eller hvis du ønsker en naturopplevelse av lengre varighet og mer innhold, så tilbyr vi også to- eller tre dagers turer.

Turene kan foregå på vannene rundt Alta og ned Altaelva. Vi har kanoer med plass til to eller tre personer.

Vis mer

Bestill nå

Rom og Leilighet

GLØD - The Pine Forest Apartment

Avstand: 0 meter
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.
Hotell

Scandic Alta

Avstand: 3,6 km
Hotellet er perfekt for deg som vil oppleve den spektakulære norske naturen på nært hold. Med møte- og konferansekapasitet for 650 deltakere og tilgang til svømmebasseng og badstu kan du kombinere forretning og fritid.
Hytter

GLØD Aurora Canvas Dome

Avstand: 0 meter
Gjør overnattingen til en opplevelse i seg selv! Hos GLØD Explorer får du oppleve glamping i arktiske Finnmark, vill natur, fantastisk mat, og aktiviteter som passer for alle, sommer som vinter.
Build: 02.08.2021 12:54:11, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7871.cbischannel-26151.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails